Verkoop van landbouw-
& industriƫle machines...
0491 52 88 72 0491 52 88 72

Telescopische machines van het merk Giant

Voor de aankoop, het onderhoud en eventuele herstellingswerken voor uw telescopische machines in Zoutleeuw en de rest van de omgeving is er maar één adres: RP Machine. Deze officiële verdeler van het merk Giant en het merk Sany weet u uitstekend verder te helpen in uw zoektocht naar de ideale machine of technieker voor onderhoud en herstellingen.

Machines van het merk Giant

Giant heeft voor u een uitstekend gamma uiterst betrouwbare en hoogkwalitatieve machines, waaronder telescopische machines en scharnierende laders. RP Machine in Zoutleeuw neemt de verkoop van nieuwe en tweedehandsmachines, het onderhoud en de herstellingswerken voor zijn rekening. Tijdens één van de regelmatige demosessies ontdekt u de vele mogelijkheden van deze machines in de praktijk.

Uitstekende dienst na verkoop

RP Machine hecht veel belang aan uw tevredenheid en biedt u een uitstekende dienst na verkoop, 7 dagen op 7. Is uw machine binnen voor herstelling? Dan ontvangt u een gratis vervangmachine zodat u te allen tijde al uw werkzaamheden vlot en veilig kunt blijven verderzetten!